logo songteksten.net

KISS-frontman pleit voor het dragen van sjaals tegen coronavirus

Sjaals helpen net zo goed tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus. Daarvan is Gene Simmons, de frontman van rockband KISS, overtuigd. Op Twitter ging de rocker met fans in discussie over het gebruik van mondkapjes.

In een tweet reageerde hij op een foto van een fan die een sjaal van KISS voor haar mond en neus had gedaan. "You rock", had Gene in een reactie geschreven. Een fan was het daar niet helemaal mee eens. Hij schreef dat alleen medische mondkapjes veilig waren.

Gene was het daar helemaal niet mee eens. "Je bent onjuist en slecht geïnformeerd", antwoordde de rocker. "Het idee van stoffen maskers of een ander soort masker is niet om je te beschermen. Het is om iedereen om je heen te beschermen als je hoest of praat. Het gaat niet om jou. Het gaat erom iedereen te beschermen. Voor jou."

Die opmerking zorgde voor veel reacties. Maar Gene blijft bij zijn standpunt. "Draag alsjeblieft bescherming", schreef hij. "Bescherm jezelf en anderen. Zorg dat je veilig blijft en je je niet hoeft te verontschuldigen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren