logo songteksten.net

Taylor Swift bedankt verpleegkundige met persoonlijke brief

Een grote Taylor Swift fan, genaamd Whitney, wist niet wat ze meemaakte toen ze op haar 30e verjaardag een pakket met merchandise én een handgeschreven brief van haar idool ontving. Whitney, werkzaam als hulpverlener in een ziekenhuis in New York, deelde dit bijzondere moment via sociale media.

"Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wilde je graag wat cadeautjes sturen en je laten weten zeer dankbaar te zijn voor het belangrijke werk dat je doet. Elke dag help je, met gevaar voor eigen leven, anderen en verspreid je de boodschap dat we dit virus serieus moeten nemen. Ik heb trouwens ook een foto van je gezien van een van mijn shows, dank je wel dat je bent komen kijken. Volgende keer bedank ik je persoonlijk en geef ik je een dikke knuffel. Veel liefs, Taylor," luidde de boodschap van de zangeres.

"Dit was werkelijk de beste dag uit mijn leven ooit! Ik wil Taylor dan ook publiekelijk bedanken voor haar cadeaus en de brief," schreef de dolblije Whitney op Twitter.

Swift heeft zich gedurende de coronacrisis al vaker van haar beste kant laten zien. Zo zong ze het nummer Soon You'll Get Better tijdens het thuisconcert One World: Together At Home en heeft ze een aantal fans financieel bijgestaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren