logo songteksten.net

Stenders en Blokhuis brengen jaren 80-hitlijst terug op Radio 2

Rob Stenders en Leo Blokhuis brengen een hitlijst uit de jaren 80 terug op de radio. De dj's presenteren vanaf 11 mei de Verrukkelijke 15 op NPO Radio 2, maakte BNNVARA maandag bekend.

In de lijst komen vijftien platen voorbij die door luisteraars zijn geselecteerd aan de hand van een uitgebreid keuzemenu. De Verrukkelijke 15 telt niet af naar nummer 1, maar start daar juist mee.

De hitlijst was van 1983 tot en met 1989 te horen bij de VARA op de radiozender die nu NPO 3FM heet. Volgens Stenders was de lijst een "smaakmaker". "Ik was groot fan van oer-presentator Jeroen Soer en het programma zelf, en liet me er vaak muzikaal door beïnvloeden. Later had ik de eer om de Verrukkelijke 15 zelf te mogen presenteren en binnenkort mag ik dat grote genoegen andermaal smaken."

Iconisch duo

Blokhuis kijkt uit om samen met Stenders de Verrukkelijke 15 te mogen presenteren. "Los van het programma is Rob toch wel de man van de iconische duo's: eerst met Jeroen van Inkel en nu met mij. Dat vind ik heel eervol. Rob is de belichaming van liefdevolle muziek en ik kijk er dan ook erg naar uit om dit avontuur samen met hem aan te gaan."

De lijst is vanaf 11 mei in de nacht van zondag op maandag van 00.00 tot 02.00 uur te horen. Het programma kan worden teruggeluisterd via de website van NPO Radio 2 en in de Verrukkelijke 15 Podcast.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren