logo songteksten.net

Martin Garrix verbindt mensen met muziek op Nederlandse wateren

Martin Garrix heeft er dinsdag voor gezorgd dat oer-Hollandse landschappen de wereld over zijn gegaan. De dj verzorgde een muziekspecial vanaf een boot die door Nederland voer, om Bevrijdingsdag te vieren.

Garrix: "Ik wilde al heel lang zoiets doen. Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen. Ik hoop dat mensen hierdoor toch even kunnen genieten en er thuis een feestje van kunnen maken op 5 mei, aangezien we het dit jaar niet samen kunnen vieren."

Naar de set keken meer dan 50.000 mensen van over de hele wereld, die zich allemaal met elkaar verbonden voelden in de live-chatmogelijkheid op YouTube. De special komt op een dag waarop wereldwijd veel mensen een feestdag vieren. Onze Bevrijdingsdag valt samen met Cinco de Mayo (VS en Mexico), Kinderdag (Korea) en Nationale Lerarendag (VS).

De fans genoten van de muziek van Garrix vanachter hun computerscherm. Veel mensen uit andere landen hadden het over de oer-Hollandse beelden die te zien waren. Zo vonden veel mensen de vele koeien die te zien waren erg lachwekkend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren