logo songteksten.net

'Britney Spears wilde dolgraag baby met vriend Sam Asghari'

Als het aan Britney Spears had gelegen, had ze allang een kindje gekregen met haar vriend Sam Asghari, de man met wie ze nu inmiddels 3 jaar een relatie heeft. Maar daar stak niemand minder dan Britney's eigen vader Jamie een stokje voor. Volgens hem moest zijn dochter 'vooral geen kinderen meer krijgen', meldt Us Weekly.

"Britney heeft vorig jaar aan een rechter laten weten opnieuw moeder te willen worden, maar dat dat niet mocht van haar vader. Die uiteindelijk de beslissingen nam over haar wel en wee," aldus een bron. Spears zou ook met Asghari willen trouwen, maar daarvoor heeft ze eveneens toestemming nodig van haar conservator.

Jamie was jarenlang de conservator van zijn dochter. Deze taak nam hij in 2008 op zich nadat de zangeres een heftige breakdown had, waarin ze haar hoofd kaal schoor en met een paraplu op fotografen begon in te slaan. Het was overduidelijk dat de popster kampte met grote mentale problemen. In 2019 deed hij vanwege persoonlijke gezondheidsproblemen een stapje terug en stelde hij Britney's zorgmanager Jodi Montgomery aan als verantwoordelijke.

Britney wil hier nu vanaf, maar een rechter in Los Angeles besliste onlangs dat Montgomery sowieso aanblijft als conservator tot 22 augustus vanwege het coronavirus. Hierdoor kunnen er voorlopig geen 'live' rechtszaken plaatsvinden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren