logo songteksten.net

Coaches The Voice of Holland nemen nummer op

(Novum) - In navolging van hun Amerikaanse collega's hebben ook de coaches van The Voice of Holland een single opgenomen. Het nummer van Marco Borsato, Nick & Simon, VanVelzen en Angela Groothuizen opent het tweede seizoen van de talentenjacht. Dat gaat op 23 september van start.

"De openingstune van de eerste uitzending is heel verrassend", belooft Borsato. "Het is een verrassende combinatie van artiesten, stemmen die je op een plaat nooit zo gauw samen zou brengen." De zanger vertelt aan Radio 538 dat het nummer speciaal voor de coaches is gecomponeerd.

Voor Borsato kostte het inzingen aardig wat moeite. De zanger kampt met een poliep. "Qua stem was het op het randje. Het nummer is al wat langer geleden opgenomen." Borsato maakte eind juli bekend dat hij vanwege de poliep geopereerd moet worden. Hij gaat dinsdag onder het mes.

"Ik heb wel de bibbers", bekent de zanger. Onlangs zag hij de poliep weer en schrok hij. "Maar als ik de experts mag geloven die dit elke dag doen, zit het op een makkelijk te opereren plek. Maar een operatie blijft een operatie."

Borsato vreest dat zijn stem niet meer helemaal de oude zal worden. "Als je boekhouder bent en je stem verandert een beetje, klink je gewoon iets anders. Maar voor mij is dat natuurlijk funest. Een stem is zo uniek als een vingerafdruk en het is wel mijn handelsmerk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren