logo songteksten.net

Trouwjurk Kate Moss was therapie voor Galliano

(Novum) - Het ontwerpen van de trouwjurk van Kate Moss was voor John Galliano therapeutisch. De modeontwerper, die in februari werd gearresteerd na een antisemitische tirade, noemt het werken aan de japon zijn 'creatieve afkickkuur'.

"Kate daagde me uit om weer John Galliano te zijn", vertelt de ontwerper aan modeblad Vogue, dat uitgebreid stilstaat bij de bruiloft van het topmodel. "Ik kon geen potlood meer oppakken. Haar trouwjurk was mijn creatieve afkickkuur."

Volgens de ontwerper was Moss professioneel en veeleisend. Het model wist precies wat voor soort jurk ze zocht. "Ik wilde een klassieke Galliano. Ik woon praktisch in zijn japons. Ik vind ze heel comfortabel."

Ook met haar trouwjurk was het 37-jarige model, dat vorige maand trouwde met rocker Jamie Hince, in haar nopjes. "Als ik die jurk aantrek ben ik ontzettend gelukkig. Ik vergeet de rest."

Galliano werd in februari in Parijs gearresteerd omdat hij antisemitische opmerkingen maakte tegen een joods koppel. De racistische tirade kostte de modeontwerper zijn baan bij het wereldberoemde modehuis Dior.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren