logo songteksten.net

Jett Rebel werkt aan album met duo Hall & Oates

Jett Rebel werkt met het legendarische Amerikaanse duo Hall & Oates aan een nieuw album. Daryl Hall meldt dat in een interview met het magazine Ultimate Classic Rock.

De 73-jarige zanger en muzikant vertelt dat hij met "genie" Rebel al zeven nieuwe nummers klaar heeft. De mannen ontmoetten elkaar vorig jaar op het North Sea Jazz Festival.

Rebel benaderde daar de zangers achter hits als 'Maneater' en 'Rich Girl' na hun optreden. "Hij kwam naar me toe en zei dat hij groot fan was", vertelt Hall in het interview. "Hij gaf me een cd van zichzelf. Ik heb geluisterd en dacht: 'deze gast is heel goed'. Daarna heb ik contact met 'm gezocht."

Daryl Hall bezocht in januari Nederland en is toen met Jett Rebel de studio ingedoken. Rebel bracht kort daarna een tegenbezoek in New York, waar het Amerikaanse duo woont. Hall zegt dat de Nederlander "een van de beste mensen is met wie ik ooit heb samengewerkt".

Door de coronacrisis is het contact tussen de drie momenteel alleen digitaal mogelijk, maar dit werkt ook prima, stelt Hall. Het is nog niet duidelijk wanneer het album uitkomt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren