Space Force-baas: Bruce Willis had mij moeten spelen

Door ANP, donderdag 7 mei 2020 01:56, bron: ANP

De baas van de Amerikaanse militaire organisatie Space Force kon zich niet meteen vinden in Steve Carell die hem vertolkt in een nieuwe Netflix-show. John Raymond grapte woensdag dat hij had gehoopt dat Bruce Willis hem zou spelen.

De commandant had volgens Reuters wel nog wat advies voor Carell. "Hij ziet er iets te harig uit voor de baas van Space Force", aldus Raymond, die kaal is. "Dus het enige advies dat ik voor hem heb, is dat hij naar de kapper gaat."

Daar is het inmiddels wel wat laat voor: Netflix bracht eerder deze week al de trailer uit voor de serie, die eind van de maand op de streamingservice te zien is. De echte Space Force volgde een dag later met een rekruteringsfilmpje dat niet had misstaan als filmtrailer, inclusief de slogan 'Misschien ligt jouw bestemming wel niet op aarde."

Volgens Raymond loopt het aardig storm met geïnteresseerden voor zijn organisatie, dat zich als zesde onderdeel van de Amerikaans krijgsmacht gaat toeleggen op de ruimte. De commandant is inmiddels overigens aardig gewend aan het idee dat Carell hem zal vertolken. "Ik hoopte op Bruce Willis, maar Steve Carell is een geweldige acteur. Ik vind zijn werk goed, dus ik kijk er naar uit om dit te zien."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren