logo songteksten.net

Matt LeBlanc's Man With A Plan van de buis

Na vier seizoenen is het doek gevallen voor sitcom Man With A Plan. De Amerikaanse zender CBS maakte woensdag bekend dat het niet verder gaat met de serie van Friends-acteur Matt LeBlanc.

In Man With A Plan speelde LeBlanc de rol van Adam, vader van drie kinderen die het huishouden gaat runnen als zijn vrouw weer aan het werk gaat. Het vierde seizoen van de sitcom, die in Nederland wordt uitgezonden op Veronica, ging begin april van start in de VS en wordt nog tot het einde van de maand uitgezonden. Voor zover bekend waren alle afleveringen opgenomen voor de uitbraak van corona alle opnames in Hollywood stillegden.

LeBlanc heeft nog niet gereageerd op het einde van zijn serie. De acteur zou eigenlijk afgelopen maand een speciale Friends-special opnemen ter gelegenheid van de lancering van HBO Max. Alhoewel dat streamingplatform nog altijd op 27 mei van start gaat, kon de reünie van Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler en Joey niet worden opgenomen in verband met het coronavirus. De special is later alsnog te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren