logo songteksten.net

Nog geen beslissingen over talkshow Gordon en Patty

De nieuwe dagelijkse studioshow van Gordon en Patty Brard is zeker nog niet geschrapt. Dat zegt een woordvoerder van Talpa naar aanleiding van uitspraken van Gordon vrijdag op Radio Veronica. Volgens de presentator zou het in deze tijden van corona te kostbaar zijn om nog door te gaan maar Talpa ontkent dit. "Daar zijn nog geen beslissingen over gemaakt."

Half maart communiceerde Talpa al dat de show voorlopig niet te zien is. Deze zou eigenlijk in april starten. Vanwege het coronavirus zijn alle geplande opnames komen te vervallen.

"SBS volgt de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid en het RIVM. Ten gevolge hiervan is het studioprogramma Gordon & Patty, dat begin april van start zou gaan, voorlopig uitgesteld", aldus de woordvoerder. "Er is nog niet besloten of het programma op een later moment wordt uitgezonden. Zodra er meer over het programma te melden is, dan komen wij daar vanuit SBS6 op terug."

Gordon en Patty willen voor SBS6 een show in de stijl van Dr. Phil maken waarin maatschappelijke stellingen de revue passeren. In elke aflevering van het praatprogramma moeten opmerkelijke gasten hun persoonlijke verhalen en ervaringen delen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren