logo songteksten.net

Ex van Queens of the Stone Age-frontman krijgt contactverbod

Josh Homme, frontman van Queens of the Stone Age, wil dat zijn ex Brody Dalle-Homme niet langer bij hem in de buurt komt. De Amerikaanse rocker heeft een contactverbod aangevraagd omdat zijn nu nog vrouw hem maar blijft lastigvallen, meldt TMZ op basis van juridische documenten.

Josh en Brody, zangeres van The Distillers, vroegen in november na een huwelijk van bijna vijftien jaar een scheiding aan. Een maand later regelde Brody een contactverbod omdat Josh volgens haar in beschonken toestand bij haar aan de deur kwam en haar een kopstoot gaf. Omdat Josh in haar ogen dat contactverbod had geschonden, beweert de zanger dat zij steeds ongevraagd blijft opduiken om verhaal te halen.

De rocker stelt onder meer dat zijn ex, met wie hij drie kinderen heeft, bij een paardrijles van hun dochter langskwam en hem vanuit haar auto begon te filmen. Josh kreeg vervolgens een boos telefoontje van haar advocaat met het verzoek weg te gaan omdat anders de politie zou worden gebeld.

Omdat de zanger vreest dat hij in de problemen kan komen door zulke beschuldigingen, vroeg hij een contactverbod aan. Brody mag de komende periode niet bij Josh in de buurt komen, in ieder geval tot een hoorzitting die later deze maand staat gepland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren