Billie Lourd denkt aan Carrie Fisher op Moederdag

Door ANP, maandag 11 mei 2020 02:17, bron: ANP

Billie Lourd moest zondag voor de vierde keer Carrie Fisher missen op Moederdag, en dat is nog altijd moeilijk voor de actrice. Op Instagram laat ze weten dat ze meeleeft met iedereen die een moeilijke Moederdag heeft.

"Dagen als vandaag zijn nooit makkelijk, maar ik heb gemerkt dat het iets beter gaat als ik dingen doe waardoor ik me verbonden met haar voel", schrijft Lourd bij een foto van zichzelf als kind met haar moeder, die een clownsneus opheeft. "Haar favoriete films kijken, muziek waar we samen naar luisterden, oude foto's en mijn persoonlijke favoriet: eten en drinken wat ze lekker vond."

De American Horror Story-actrice keek daarom zondag naar de film Postcards From The Edge, gebaseerd op het gelijknamige boek van Fisher, luisterde naar Tom Petty en Dire Straits, at mozzarellasticks en dronk "een paar coca-cola's met een gevaarlijke lading ijs".

Lourd schrijft op social media vaker over haar moeder en oma, Debbie Reynolds, die in december 2016 binnen twee dagen beide stierven. Op de officieuze Star Wars-dag May The Fourth vorige week deelde ze een foto van Fisher in haar rol als generaal Leia Organa en vorige maand, op wat haar oma's 88e verjaardag was geweest, plaatste ze een clipje uit de film Two Weeks With Love uit 1950, waarin Reynolds het nummer Aba Daba Honeymoon zingt. De 27-jarige actrice gebruikte als kind Abadaba als bijnaam voor haar oma.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren