Comedy Big Bang-sterren komende winter van start

Door ANP, dinsdag 12 mei 2020 01:58, bron: ANP

De nieuwe sitcom van Jim Parsons en Mayim Bialik gaat in de winter van 2021 van start op de Amerikaanse zender Fox. De twee producenten gingen samen met het project aan de slag nadat ze jarenlang stelletje Amy en Sheldon hadden gespeeld in The Big Bang Theory, .

De nieuwe show is gebaseerd op de BBC-serie Miranda, geschreven door comedian Miranda Hart, die ook de titelrol speelt. De comedy gaat over een sociaal onhandige vrouw die een fopwinkel runt. In de Amerikaanse versie gaat Bialik de hoofdrol spelen. Zij heet Carla en opent een kattencafé.

De serie van Bialik en Parsons zou in eerste instantie Carla gaan heten. Bij de presentatie van de programmering van Fox maandag, stond de comedy echter op de planning onder de titel Call Me Kat. De show zou eigenlijk in het najaar al te zien zijn, maar vlak voordat de opnames van de pilot van start zouden gaan werd de productie gestaakt in verband met het coronavirus.

Volgens The Wrap zijn ook Swoosie Kurtz, Kyla Pratt, Cheyenne Jackson en Leslie Jordan gestrikt voor Call Me Kat. Producent Parsons is voor zover bekend niet te zien in de serie.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren