logo songteksten.net

Autopsie zanger Jani Lane geeft geen uitsluitsel

(Novum/AP) - De autopsie op het lichaam van zanger Jani Lane heeft geen uitsluitsel gegeven over de doodsoorzaak. De voormalige frontman van de Amerikaanse metalband Warrant werd donderdag dood aangetroffen. Hij is 47 jaar geworden.

Het lichaam van Lane werd rond 17.30 uur gevonden in hotel Comfort Inn in Los Angeles. De autopsie werd vrijdag verricht, maar leverde niets op. De resultaten van het toxicologisch onderzoek moeten nu uitsluitsel geven over Lanes dood. Dat kan echter nog twee maanden duren, heeft de lijkschouwer laten weten.

Lane voegde zich in 1986 bij Warrant en schreef de hits Heaven, Cherry Pie en I Saw Red. In 1993 verliet hij het gezelschap, maar keerde enkele keren tijdelijk terug. De rocker kampte met een alcoholverslaving en werd vorig jaar opgepakt voor rijden onder invloed, wat hem op een celstraf van 120 dagen kwam te staan.

Familie en vrienden staan dit weekeinde stil bij het overlijden van Lane. Warrant herdacht het ex-bandlid vrijdag tijdens een concert en zijn familie houdt zondag een besloten herdenkingsdienst. Op 24 augustus vindt er een publieke herdenking plaats, met optredens van verschillende metalbands. De locatie is nog niet bekend.

Lane trouwde twee jaar geleden met zijn derde vrouw. Tijdens zijn twee eerdere huwelijken kreeg hij twee dochters.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren