logo songteksten.net

Chrissy Teigen terug op social media

De socialmediapauze die Chrissy Teigen zondag inlaste, heeft niet lang geduurd. De kookboekenschrijfster reageerde zo'n dertig uur later op de excuses van vakgenoot Alison Roman.

Roman gaf vorige week in een interview aan dat ze niet achter de carrière van Teigen stond. "Ze had een succesvol kookboek. En toen was ineens boem, een eigen lijn kookspullen in de winkel. Boom, een Instagrampagina met meer dan een miljoen volgers waar mensen een contentfabriek voor haar runnen. Dat vind ik afschuwelijk en is iets dat ik nooit zou willen", aldus de culinaire schrijfster, die iets soortgelijks zei over opruimgoeroe Marie Kondo.

Teigen reageerde vrijdag teleurgesteld. "Dit doet pijn. Ik ben nog nooit zo van slag geweest door de woorden van een mede-foodlover. Ik had geen idee dat mensen mij zo zagen, en zeker zij niet." Nadat ze eerst vooral steun kreeg, sloeg de stemming volgens Teigen later in het weekend om. Ze liet weten dat ze veel haatreacties kreeg en even van social media afging. Ook zette ze haar Twitter- en Instagramaccounts achter een slotje.

Dom handelen

Roman bood vrijdag haar excuses aan en deed dat maandag opnieuw. "Ik moet het verschil leren, en respecteren, tussen geen filter hebben en dom handelen en het spijt me erg dat dit ten koste is gegaan van Chrissy en Marie", liet ze weten. De kookboekenschrijfster liet daarbij ook weten dat haar uitspraken het gevolg waren van haar eigen onzekerheid.

Teigen bedankte Roman voor haar woorden en vertelde dat ze zelf ook heeft moeten leren op haar woorden te letten. "De afgelopen dagen moest ik elke keer als ik een sjalotje zag huilen, maar ik waardeer dit en hoop dat we allemaal kunnen leren van de domme dingen die we zeggen en doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren