logo songteksten.net

Rihanna derde best verdienende artiest in Verenigd Koninkrijk

Ondanks dat ze al drie jaar lang geen nieuwe muziek heeft uitgebracht, staat Rihanna dit jaar toch op de derde plek in de Rich List van de Britse krant The Times. De zangeres uit Barbados is sinds 2018 woonachtig in Londen en is daarom opgenomen in de lijst met rijkste personen uit de muziekindustrie in het Verenigd Koninkrijk.

'RiRi' heeft naar verluidt een vermogen van 468 miljoen pond, omgerekend bijna 530 miljoen euro. Ze heeft haar vermogen mede te danken aan de lancering van haar beautymerk en lingerielijn. Rihanna hoeft alleen nog maar musicalproducent Andrew Lloyd Webber en ex-Beatle Paul McCartney voor zich te dulden. Zij staan op een gedeelde eerste plek met een vermogen van zo'n 800 miljoen pond.

Een andere opvallende stijger in de lijst is Ed Sheeran. De 29-jarige zanger heeft volgens de krant een vermogen van 200 miljoen pond en is daarmee de rijkste Brit onder de 30 die dat voor elkaar heeft gebokst. In het algemeen klassement deelt Ed de tiende plaats met zangers Rod Stewart en Sting.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren