logo songteksten.net

Chris Martin wil Justin Timberlake terug in muziek

(Novum) - Chris Martin vindt het zonde dat Justin Timberlake zich heeft teruggetrokken uit de muziekindustrie. "Het is een enorm verlies voor de industrie dat hij geen platen maakt", zegt de Coldplay-frontman in een interview met het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Toch ziet Martin een lichtpuntje voor zijn band. "We kunnen met onze singles niet concurreren met Lady Gaga, Beyoncé of Justin Timberlake. Onze singles zijn goed, maar in de hitlijsten leggen we het af." Dat Timberlake dus voorlopig geen muziek maakt, komt voor Coldplay goed uit. "Het geeft alle andere artiesten meer kans, maar voor de industrie is het een enorm verlies."

Timberlake leverde in 2006 zijn laatste album, FutureSex/LoveSounds, af. Na de bijbehorende tournee besloot de 30-jarige zich op zijn acteercarrière te storten. Zo was hij te zien in The Social Network en speelt hij dit jaar in films als Bad Teacher en Friends with Benefits.

Coldplay brengt in oktober zijn vijfde studioalbum Mylo Xyloto uit. Net als bij eerdere platen voelt Martin dat dit album wel eens het laatste zou kunnen zijn. "Ik kan me gewoon niet voorstellen dat we nog een plaat maken, we hebben echt alles gegeven. Maar elk album voelt altijd als het laatste."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren