logo songteksten.net

Huwelijk Mary-Kate Olsen na bijna vijf jaar gestrand

Mary-Kate Olsen en haar man Olivier Sarkozy zijn niet langer samen. De voormalig actrice en modeontwerpster wilde al in april een scheiding aanvragen, meldt TMZ woensdag.

Het hele proces gaat alleen niet zo makkelijk. Uit documenten in handen van de entertainmentsite blijkt dat haar verzoek vorige maand werd afgewezen vanwege de coronacrisis. In New York worden namelijk alleen scheidingen in gang gezet in noodsituaties. De 33-jarige Mary-Kate heeft daarom nu een noodverzoek ingediend bij de rechtbank zodat ze alsnog een scheiding kan aanvragen.

Een andere reden waarom de modeontwerpster de scheiding wil versnellen, is omdat Olivier haar via zijn advocaten dringend heeft verzocht haar spullen uit hun woning te halen. Dat kan ze nu echter niet doen vanwege de coronacrisis. Volgens Mary-Kate worden haar eigendommen nu niet beschermd, maar wel als het scheidingsproces is gestart.

Mary-Kate, die samen met haar tweelingzus Ashley jaren geleden een overstap maakte naar de modewereld, trouwde in november 2015 met Olivier. Ze waren toen al ruim drie jaar samen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren