logo songteksten.net

DeLaMar Theater geeft opbrengst kaartverkoop aan artiesten

Het DeLaMar Theater in Amsterdam gaat op 6 juni weer open en geeft vanaf die datum de volledige opbrengst uit de kaartverkoop van de voorstellingen die het dan draait aan de optredende artiesten. Dat maakte het theater donderdag bekend.

Beide zalen van het theater zullen tot en met 31 december met al hun voorzieningen en medewerkers aan de bespelers worden aangeboden. Als de coronamaatregelen eerder worden opgeheven zal de reguliere programmering met de gangbare voorwaarden weer worden hervat.

Het theater presenteert voor nu een aangepaste programmering om zowel voor als achter de schermen te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen. Dat gebeurt onder de noemer Klein publiek, groot gebaar. Zo wordt er afstand gehouden op het toneel en worden ook in de zalen, foyers en andere ruimtes van het DeLaMar aanpassingen gedaan zodat ook daar afstand bewaren mogelijk is.

De toneelsolo Mijn Ede van Marcel Hensema en het liedjesprogramma I am changing van Naomi van der Linden en Jeannine la Rose zijn de eerste voorstellingen die in het weekend van 6 juni in DeLaMar te zien zullen zijn. De kaartverkoop voor de voorstellingen is donderdag van start gegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren