logo songteksten.net

Cowell doneert geld voor herstel na Britse rellen

(Novum) - Simon Cowell heeft vijftigduizend pond overgemaakt aan een fonds dat bedoeld is voor het herstellen van de schade na de rellen in Groot-Brittanniƫ. Ook voetballer Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen hebben gedoneerd aan Reclaim Our Streets.

"Veel families en bedrijven hebben nu hard hulp nodig", licht de talentscout zijn donatie toe. "Ik sta achter elke organisatie die dat steunt." Reclaim Our Streets is een initiatief van de uitgever van de Britse boulevardkrant The Daily Express. Rooney en zijn vrouw waren de eersten die het initiatief steunden. "Er zijn duizenden onschuldige slachtoffers", reageerde de voetballer. "Het zijn mensen die hard werken voor wat ze hebben en zij verdienen steun."

De rellen in Groot-Brittanniƫ hebben ook een aantal sterren getroffen. Een restaurant van Jamie Oliver in Birmingham werd geplunderd en in Londen gingen panden van platenmaatschappijen in vlammen op. Liam Gallagher is duizenden ponden armer nadat zijn winkel in Manchester werd geplunderd. In Pretty Green werd voor 270 duizend pond aan kleding en spullen geroofd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren