logo songteksten.net

'Sarkozy stoorde zich aan carrière Mary-Kate Olsen'

De reden waarom Mary-Kate Olsen en haar man Olivier Sarkozy na een huwelijk van bijna 5 jaar uit elkaar gaan, zou te maken hebben met het ambitie van de voormalig Full House-actrice. De 50-jarige Sarkozy zou grote moeite hebben gehad met het feit dat de 33-jarige Olsen zo carrièregericht is. Dit meldt People.

"Hun werkethos verschilt nogal. Zij is zeer gedreven en hij had dingen graag iets meer op de Franse manier gezien, wat hij gewend is. Hij wilde dat ze meer aanwezig zou zijn. Maar dat is onmogelijk als je met iemand samen bent die al sinds haar kinderjaren werkt en miljardair is geworden," meldt een bron.

Mary-Kate vroeg een noodscheiding van Olivier aan, nadat hij haar via zijn advocaten dringend verzocht haar spullen uit hun woning te halen en maandag weg moet zijn. Een onhaalbare deadline vanwege het coronavirus, meende de modeontwerpster. Volgens Olsen worden haar eigendommen nu niet beschermd, maar wel als het scheidingsproces is gestart.

Een rechter in New York is echter niet akkoord gegaan met Mary-Kate's aanvraag, omdat hij de situatie niet urgent genoeg achtte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren