logo songteksten.net

Chris Pratt ook gek op augurken en ijs tijdens zwangerschap vrouw

Katherine Schwarzenegger, de vrouw van Chris Pratt, is in verwachting van een kleine en heeft door haar zwangerschap meer trek in bepaalde dingen dan normaal. Chris zelf eet tijdens de thuisquarantaine gezellig mee, dat vertelde hij donderdagavond tegen ExtraTV.

De Guardians of the Galaxy-acteur is vooral gecharmeerd van twee dingen in Katherine's dieet. "Augurken en ijs. Ik had nooit gedacht dat ik dat zo lekker zou vinden", zegt hij lachend. Het nieuwe eetregime hakt er bij Chris wel in, want hij moest bekennen "wel iets zwaarder" te zijn geworden de afgelopen tijd.

De zwangerschap zelf verloopt volgens Chris prima, al moet hij af en toe nog wel een beetje oppassen met wat hij zegt tegen Katherine. "Laatst klaagde ik een beetje over pijn in mijn onderrug en heup en dat ik wat zwaarder ben geworden tijdens de quarantaine, en zij keek toen gewoon alleen maar heel lief naar me", aldus Chris, die op dat moment wel door had dat het niet echt gepast was om te zeggen. "Oh ja, natuurlijk, ik mag daar natuurlijk niet echt over klagen nu, hè?"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren