Robbie Williams en Take That gaan virtueel optreden vanuit huis

Door ANP, maandag 18 mei 2020 09:35, bron: ANP

Robbie Williams en zijn Take That-vrienden gaan binnenkort vanuit hun eigen huis een liveoptreden geven, dat meldt The Sun. De Britse zanger keert zo weer even terug bij de band die hij in 1995 verliet voor een solocarrière. In 2010 keerde Robbie wel weer even voor vier jaar terug.

"Dit is nieuw voor ons, een onlinereünie met onze oude vriend voor een eenmalig optreden", laat Take That weten in een verklaring aan de krant. "Het is altijd fijn om weer samen te komen met Robbie en we hebben er ontzettend veel zin in om deel uit te maken van deze unieke show die iedereen gewoon thuis kan bekijken."

Van de oude formatie van Take That ontbreekt alleen zanger Jason Orange tijdens de aanstaande reünie. Verder zijn Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald wel gewoon van de partij.

Stadion

Ook Robbie zelf kijkt ernaar uit om 'samen' met zijn oude makkers weer op te treden. "Het is altijd een genot. Als we niet naar het stadion kunnen komen, brengen we het het stadion naar ons toe."

Met het optreden dat vrijdagavond live op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Meerkat Music live wordt uitgezonden, wordt geld opgehaald voor Nordoff Robbins en Crew Nation, twee goede doelen die de muziekindustrie ondersteunen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren