logo songteksten.net

Linda de Mol voor tweede keer in 17 jaar niet op cover LINDA.

Elke maand het hoofd van Linda de Mol op de deurmat: voor de tweede keer in zeventien jaar gaat dat even niet door. Vanwege de coronamaatregelen kon de fotoshoot niet doorgaan, dus is er een illustratie van Linda gemaakt.

Het blad werd gemaakt in de tijd dat er niet meerdere mensen in de studio konden staan, aldus Linda, die haar cover eerder afstond aan Michelle Obama. "Elise Schaap en Typhoon zijn bijvoorbeeld los van elkaar gefotografeerd, en Elise heeft haar eigen make-up gedaan", voegt ze daaraan toe.

Linda is zeker te spreken over de illustratie op de cover. "Ik vind het een hele flattering versie van mezelf. Het had heel anders uit kunnen pakken als je iemand de vrije hand geeft, haha. Ik vind het wel bijzonder: ik ben het niet, maar toch ook wel."

De nieuwe LINDA. ligt vanaf woensdag in de winkels. Daarbij geldt een cadeau-actie. Wie er eentje koopt bij geselecteerde winkels, krijgt er een extra om cadeau te doen. "Er zijn mensen die er prima doorheen komen, maar er zijn ook heel veel mensen die het ontzettend zwaar hebben, mentaal en financieel. Daarom leek het ons sympathiek als de koper er eentje weg kan geven aan iemand die het zich niet kan permitteren, of in deze pittige tijden wel wat ontspanning kan gebruiken", zegt Linda.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren