logo songteksten.net

Theater Rotterdam betreurt vertrek Pieter Kramer

Theater Rotterdam betreurt het plotselinge vertrek van regisseur Pieter Kramer dinsdagavond, dat laat de woordvoerster weten. Beide partijen konden het niet eens worden over de verplaatsing van de familievoorstelling Wolfgang het wonderjong, wat Kramer ertoe zette op te stappen.

De familievoorstelling is ieder seizoen de grootste en duurste productie die gemaakt wordt. Voor een maximale zaalcapaciteit vindt Theater Rotterdam het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen de voorstelling kunnen zien. Vanwege de 1,5 metersamenleving en de effecten daarvan op de theatersector was dit voorlopig niet mogelijk.

Om de voorstelling in het seizoen 2021-2022 plaats te laten vinden leek de directie geen verantwoorde keuze, waarop werd gekozen voor het daaropvolgende seizoen. Kramer bleek zich niet te kunnen vinden in deze beslissing of in het alternatief in de vorm van een locatievoorstelling.

Theater Rotterdam gaat zich nu beraden op de nieuwe situatie en over de wijze waarop het de familievoorstelling wil voortzetten in de periode 2021-2024.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren