logo songteksten.net

Dochter boos over geruchten 'perverse' Hulk Hogan

(Novum) - Brooke Hogan heeft genoeg van geruchten dat ze een ongezonde band zou hebben met haar vader. De dochter van Hulk werkte onlangs mee aan een naaktreportage, waarvoor ze in een kooi werd gefotografeerd. Ze nam haar vader donderdag mee naar de onthulling van de kiekjes.

Worstellegende Hulk veinsde enorm te schrikken toen de foto's werden onthuld. Vervolgens bedekte hij met zijn handen de edele delen van zijn dochter op de foto's, wat op internet geruchten op gang bracht. "Ik word zo moe van mensen die zeggen dat mijn vader en ik een soort perverse relatie hebben", twittert de 23-jarige Brooke. "Ga naar huis en bemoei je met je eigen zaken. Val mij niet lastig."

In 2008 werd ook al geroddeld over de vermeende innige relatie tussen Hulk en Brooke. Toen dook een foto op waarop te zien was hoe de worstelaar zijn dochters billen insmeerde met zonnebrandolie. De twee waren samen te zien in de realityserie Hogan Knows Best. Brooke kreeg later haar eigen spin-off, genaamd Brooke Knows Best.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren