Jada Borsato staat alsnog stil bij trouwdag ouders

Door ANP, vrijdag 22 mei 2020 15:18, bron: ANP

Marco Borsato en Leontine stapten vrijdag precies 22 jaar geleden in het huwelijksbootje. Hoewel het koppel uit elkaar is, staat dochter Jada in haar Instagram Stories alsnog stil bij de trouwdag van haar ouders.

"22 jaar. Voor altijd een team", schrijft Jada bij een trouwfoto van de zanger en presentatrice. De post betekent overigens niet dat Marco en Leontine terug zijn gekomen op hun beslissing. De situatie is onveranderd gebleven, bevestigt een woordvoerster van de zanger.

Marco en Leontine maakten in februari bekend uit elkaar te zijn. Al langer gingen er geruchten over huwelijksproblemen. Zo biechtte de zanger vorig jaar oktober op dat hij Leontine jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. De affaire zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Kort voordat het nieuws van de relatiebreuk bekend werd, liet de zanger weten te kampen met een burn-out. "De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan", zei hij toen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren