logo songteksten.net

Zanger John Mellencamp officieel gescheiden

(Novum) - John Mellencamp is officieel gescheiden van Elaine Irwin. Mellencamp, met wie hij achttien jaar getrouwd was. De zanger vroeg de scheiding in januari aan, nadat de twee in september vorig jaar al uit elkaar waren gegaan.

De scheiding is vrijdag afgerond, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. De 59-jarige zanger en het 41-jarige model hebben samen twee zoons, de 17-jarge Hud en de 16 jarige Speck. John en zijn ex-vrouw, die voortaan weer als Elaine Irwin door het leven gaat, delen de voogdjj over de twee. De zanger zal alimentatie betalen voor de opvoeding en scholing van de jongens.

Mellencamp en Irwin woonden samen in Indiana en zijn niet van plan de staat te verlaten vanwege hun zoons. De zanger heeft ook drie dochters uit eerdere huwelijken. Sinds de breuk met Irwin heeft hij een relatie met de 48-jarige actrice Meg Ryan.

John Mellencamp is bekend van hits als Jack & Diane, Pink Houses en R.O.C.K. in the U.S.A. Hij behoort tot de best verkopende artiesten in de Verenigde Staten en ontving dertien Grammy Award-nominaties, waarvan hij er één wist te verzilveren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren