logo songteksten.net

Ryan Murphy wil reboot van Glee maken

Ryan Murphy zou dolgraag een nieuwe versie van een aflevering van Glee maken. Op Instagram deelt de televisiemaker vrijdag hoe die reboot eruit zou moeten zien. In ieder geval met Ben Platt en Beanie Feldstein in de hoofdrol, vindt hij.

"Stel je voor dat het 2009 is en dat ik leef in een wereld waar ik Lea Michele, Ben Platt en Beanie Feldstein ken (Ben en Beanie zaten toen denk ik op de middelbare school en ik denk dat ze zich destijds weleens verkleedden als een personage uit Glee)", schrijft Murphy aan zijn fans. Vervolgens schetst hij hoe het plot eruit zou moeten zien, waarin Ben en Lea het moeten opnemen tegen Beanie wanneer zij de belangrijkste soliste van McKinley High's Glee Club wordt. "Ik wil deze pilot schieten. Misschien zal ik dat ooit gaan doen?", teaset Murphy.

Glee was van 2009 tot 2015 te zien. De serie had een trouwe schare fans, maar kwam ook negatief in het nieuws. Zo overleed acteur Corey Monteith in 2013 aan een overdosis en pleegde acteur Mark Salling begin 2018 zelfmoord, vlak voordat hij voor de rechter moest verschijnen vanwege het bezit van kinderporno.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren