logo songteksten.net

Anna Kendrick niet geïnteresseerd in naaktscènes

Anna Kendrick zal in haar nieuwe serie Love Life niet volledig naakt te zien zijn. Volgens de actrice heeft ze geen problemen met seksscènes, maar ze heeft absoluut geen interesse om naakt voor de camera te verschijnen. "Mijn persoonlijke gevoel bij naaktheid is niet veranderd", stelt de 34-jarige actrice in een online interview met The Sydney Morning Herald.

In de nieuwe serie, waarin Kendrick de hoofdrol vertolkt, zal ze met meerdere mannen te zien zijn. "Toen we begonnen met filmen, realiseerde ik me dat ik elke aflevering een zoenscène of seksscène zou hebben met een nieuw persoon. Het was gek om te bedenken dat we elkaar binnen een week zouden ontmoeten en meteen moesten doen alsof we met elkaar naar bed gingen", aldus de actrice. Maar ondanks de vele liefdesrelaties in Love Life blijft Kendrick bij haar punt: "Seksscènes gaan over het personage, terwijl naakt zijn over mijzelf gaat. Daar ben ik niet in geïnteresseerd."

Net als vele anderen zit Kendrick ook in zelf-isolatie vanwege de coronacrisis. Ze heeft veel tijd om te sporten, koken en ook houdt ze online contact met haar familie. "Twee keer per week is er een familie-filmavond. Mijn ouders zijn in Maine en mijn broer in New York. Dan kiezen we een film om samen online te kijken!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren