Peuter Oscar Ramsay volgt vader Gordon op in de keuken

Door ANP, maandag 25 mei 2020 02:04, bron: ANP

Gordon Ramsay hoeft zich geen zorgen te maken over de toekomst. Zijn opvolger in de keuken is namelijk al opgestaan. Niemand minder dan zijn onlangs 1 jaar geworden zoontje Oscar lijkt het roer van de beroemde chefkok over te nemen. Ramsay postte een foto van zijn jongste kind op sociale media, waarin de kleine te zien is in een speelgoedkeukentje.

"Wie heeft er zin in een kopje thee?", schreef Gordon bij de schattige foto van zijn peuter. Ramsay junior lijkt niet alleen qua keuken-'skills' op zijn vader, maar ook qua uiterlijk, volgens volgers die enthousiast reageren op het kiekje van 'mini Gordon'.

Ramsay zit al een aantal maanden met zijn gezin in zelfisolatie in zijn vakantiehuis in het Britse Cornwall. Dat kon een aantal bewoners van het dorp niet waarderen. Zij zochten de media op om hun ongenoegen te uiten. Volgens hen was het 'ronduit asociaal' dat de sterrenchef met zijn familie vanuit Londen naar Cornwall was afgereisd, omdat hij zo het coronavirus vanuit de stad richting hun dorp kon brengen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren