logo songteksten.net

Kijkcijfers Gevaarlijkste Wegen weer in de lift

Het NPO 3-reisprogramma De Gevaarlijkste Wegen wint weer aan kijkers. Zondag keken er 612.000 mensen naar het PowNed-programma, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

In de uitzending van zondag trokken presentatrice en muzikant Ryanne van Dorst en zangeres Famke Louise met de auto door Rwanda. De afgelopen drie weken trok het programma niet meer dan 475.000 kijkers. De eerste aflevering, met cabaretier Guido Weijers en actrice Abbey Hoes, opende vorige maand met 624.000 belangstellenden. PowNed nam het programma over van BNNVARA, die het vorig jaar na vier seizoenen afdankte.

De meeste Nederlanders stemden hun televisie zondag weer af op Boer zoekt vrouw. De tweede special, waarin terug wordt gekeken op de elf seizoenen van het datingprogramma, trok op NPO 1 bijna 2,8 miljoen kijkers. Ook Dragons' Den was daarna in trek met 1,3 miljoen kijkers.

RTL 4 kwam op primetime uit op 574.000 kijkers voor Holland-Belgiƫ, iets minder dan de 595.000 voor Mr Frank Visser doet uitspraak op concurrent SBS6.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren