Golden Girl Betty White (98) drinkt nog graag een wodka-martini

Door ANP, dinsdag 26 mei 2020 03:03, bron: ANP

Hollywood-veteraan Betty White maakt het beste van haar tijd thuis, nu ze vanwege het coronavirus de deur niet uit kan. De 98-jarige actrice, die onlangs nog een nieuwe rol voor een kerstfilm in de wacht sleepte, prijst zichzelf gelukkig met haar goede gezondheid. Dit meldt Closer Weekly.

White leest graag kranten en pluist de Los Angeles Times van A tot Z uit. "Verder doet ze veel kruiswoordpuzzels om zo haar brein bezig te houden," aldus goede vriend Tom Sullivan. "En ze trakteert zichzelf graag op een wodka-martini, met een hot dog en Franse frietjes erbij. Wat ze wel mist zijn de spelletjesavonden met haar vrienden, omdat die via Zoom toch een stuk minder leuk zijn."

Naast mensen die haar helpen in huis, mag White verder geen bezoek hebben. Toch houdt ze de moed erin. "Haar boodschap aan de rest van de wereld is: doe het rustiger aan en wees gelukkig met dat wat je hebt. Niets geeft meer rijkdom dan het hebben van familie, vrienden en dieren."

White was de oudste van de vier hoofdrolspeelsters uit The Golden Girls, maar is de enige nog levende actrice uit de jaren 80-hit. Estelle Getty (Sophia), Bea Arthur (Dorothy) en Rue McClanahan (Blanche) overleden in 2008, 2009 en 2010.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren