Rolf Sanchez en Wesley Sneijder gaan ondernemers online trainen

Door ANP, woensdag 27 mei 2020 23:34, bron: ANP

De één is een zanger, de ander is een oud-voetballer. Maar samen zijn Rolf Sanchez en Wesley Sneijder nu ondernemers die hun collega's online proberen te helpen. In gesprek met Shownieuws vertellen de mannen over hun nieuwe project.

"We zijn er vijf dagen geleden mee begonnen", zegt Rolf. "Het is eigenlijk een bedrijf dat zich leent aan ondernemend Nederland. De mensen die niet precies weten hoe ze online het beste hun product kunnen verkopen." Door middel van een tool willen Rolf en Wesley ondernemers iets bieden waarmee ze hun doelgroep beter kunnen bereiken.

Juist nu is het volgens de twee een goed moment om dit te doen. "Ik ben zelf heel erg ondernemend ingesteld", aldus Rolf. "En heel veel ondernemers zie ik om me heen het moeilijk hebben in deze zware tijden. Maar de toekomst is juist het online marketen."

Het idee is ontstaan bij Wesley en zijn broertje Rodney. Rolf zag er ook toekomst in en deed daarom graag mee. Wesley: "Rolf en ik zijn veel samen de laatste tijd, dus vandaar ook dat we zeiden van: ‘Laten we het doen. Laten we de mensen helpen daarmee'."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren