logo songteksten.net

Eefje de Visser vervangt afgeblazen tournee door concertfilm

Eefje de Visser zou de afgelopen maanden eigenlijk door Nederland en Belgiƫ toeren met haar nieuwe album Bitterzoet. Omdat die tournee vanwege de coronacrisis werd afgeblazen, brengt de zangeres op 3 juli een concertfilm uit. De film is tegen betaling online te zien en wordt vertoond in concertzalen waar Eefje eigenlijk zou optreden, zoals onder meer Paradiso en TivoliVredenburg.

"De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en elektronica", laat Eefje weten. "Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen."

Met de opbrengsten van de vertoning wil Eefje haar crew en muzikanten door de crisis heen helpen. Ze worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. "Zo hoop ik dat we van deze lockdownnood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren