logo songteksten.net

3D-concert Peter Gabriel volgende maand in bioscoop

(Novum) - Peter Gabriel: New Blood 3D is volgende maand te zien in de Nederlandse bioscopen. De concertfilm van de 61-jarige Britse zanger wordt op 15 september om 20.30 uur vertoond in dertien Nederlandse Pathé-theaters. Dat laat de bioscoopketen dinsdag weten.

Gabriel wordt tijdens het concert, dat in maart werd opgenomen in het Hammersmith Apollo-theater in Londen, bijgestaan door het 46-koppige New Blood Orchestra. Dat hielp hem enkele van zijn hits, zoals Sledgehammer en Biko, in een nieuw jasje te steken.

Tijdens het concert worden ook nummers opgevoerd van Gabriels vorig jaar verschenen album Scratch My Back. Daarop nam de zanger hits van onder anderen David Bowie, Lou Reed en Radiohead onder handen.

De registratie van het concert is in Nederland onder meer te zien in bioscopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Peter Gabriel werd bekend als frontman van de band Genesis. Na het verlaten van de band scoorde hij, naast Sledgehammer en Biko, hits als Solsbury Hill en Don't Give Up.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren