logo songteksten.net

Nick & Simon door miljoengrens met nieuw programma

De tweede aflevering van het nieuwe programma van Nick & Simon en hun goede vriend Kees Tol heeft flink wat extra kijkers getrokken. Donderdag keken er bijna 1,3 miljoen mensen naar Nick, Simon & Kees: Homeward Bound, meldt Stichting KijkOnderzoek. Dat is ruim 300.000 meer dan vorige week.

Voor de serie, die op NPO 1 wordt uitgezonden, reisden de Volendammers af naar New York. Daar doken ze in het leven van hun muzikale inspiratiebronnen Simon & Garfunkel en ontmoetten ze allerlei mensen die met het duo hebben gewerkt.

Het trio profiteerde mogelijk van een nieuwe NOS-uitzending van Coronavirus: feiten en fabels. Daar stemden meer dan 1,5 miljoen mensen op af, 300.000 meer dan de lead-in van vorige week. Toen trok DNA Onbekend ruim 1,2 miljoen kijkers.

De commerciƫlen hadden op primetime het nakijken. SBS6 scoorde met Gestalkt 528.000 kijkers en een uur later trok Mr. Frank Visser 722.000 kijkers. RTL 4 kwam niet verder dan 423.000 voor Chantal komt werken, terwijl Beau op 683.000 uitkwam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren