The Strokes ook headliner op Best Kept Secret 2021

Door ANP, vrijdag 29 mei 2020 10:14, bron: ANP

Het Best Kept Secret Festival heeft zijn eerste headliner voor 2021. The Strokes komt volgend jaar alsnog naar Hilvarenbeek, zo heeft de festivalorganisatie vrijdag bekendgemaakt.

The Strokes stond oorspronkelijk geboekt voor de editie van dit jaar maar die werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De Amerikaanse band sluit op 12 juni 2021 de zaterdagprogrammering af. Dit jaar had hun grote comeback moeten worden. De afgelopen jaren traden ze nog maar zelden op.

Het optreden op Best Kept Secret zou de eerste show van The Strokes zijn in Nederland in veertien jaar. Hun terugkeer wordt nu met een jaar uitgesteld, maar festivaldirecteur Maurits Westerik denkt dat het de show nog specialer maakt. "The Strokes zijn nog stééds de invloedrijkste band in mijn leven. Dat deze band de headliner blijft op nog steeds mijn eerste Best Kept Secret als festivaldirecteur, blijft een droom die werkelijkheid wordt", zegt hij.

Kaarten voor Best Kept Secret 2021 gaan op 13 juni in de verkoop. Festivalgangers die al een ticket hadden voor dit jaar hoeven geen nieuwe te kopen. Alle kaartjes blijven geldig.

De achtste editie van Best Kept Secret vindt op 11, 12 en 13 juni 2021 plaats.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren