logo songteksten.net

Kim Kardashian woedend vanwege dood George Floyd

Kim Kardashian is woedend vanwege de dood van George Floyd. Dat schrijft de socialite op social media. In een aantal tweets heeft de vrouw van Kanye West haar afschuw uitgesproken over de dood van de zwarte man.

"Jarenlang heb ik bij elke gruwelijke moord op een onschuldige zwarte man, vrouw of kind altijd geprobeerd de juiste woorden te vinden om mijn condoleances en verontwaardiging te uiten", schrijft Kim. Ze laat weten woedend te zijn en te walgen van het geweld.

Kim zegt mee te voelen met de familie van de slachtoffers. "Ook al zal ik nooit hun pijn voelen." Ze zegt ook dat ze zich niet kan voorstellen hoe het is om te overleven in een wereld die wordt geteisterd door "systematisch racisme".

Donatie

Ze belooft haar volgers dat ze zich zal inzetten voor de slachtoffers en vraagt haar volgers ook een donatie te doen voor de organisaties die de strijd tegen racisme steunen.

George Floyd werd eerder deze week hardhandig gearresteerd in Minneapolis. Een agent zat minutenlang op zijn nek. Beelden van de gewelddadige arrestatie veroorzaakten woede in de Verenigde Staten. Veel mensen gingen de straat op om te demonstreren en niet zelden liepen de protesten uit op rellen. Kim Kardashian is een van de vele Amerikaanse sterren die vol afschuw hebben gereageerd op het geweld. Eerder lieten Beyoncé, Taylor Swift, Jamie Foxx, John Legend en Kims halfzus Kylie Jenner al via social media weten erg geschokt te zijn door het politiegeweld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren