Lea Michele bezorgde Glee-collega 'een levende hel'

Door ANP, dinsdag 2 juni 2020 11:06, bron: ANP

Het leek een goedbedoeld bericht over George Floyd van actrice Lea Michele, maar oud-tegenspeelster Samantha Ware dacht daar anders over. Volgens haar heeft Michele ervoor gezorgd dat haar Glee-tijd "een levende hel" was.

Michele plaatste een tweet opgedragen aan de overleden George Floyd. "Hij verdiende dit niet. Dit is niet een eenmalige situatie en het moet stoppen", waarna ze haar tweet afsluit met de hashtag #BlackLivesMatter.

Dat bericht schoot Ware, die zich als Afro-Amerikaanse al jaren inzet voor de organisatie Smart Brown Girl, in het verkeerde keelgat. "Weet je nog dat je mijn eerste televisieoptreden een hel maakte? Want ik zal dat nooit vergeten. Ik kan me herinneren dat je iedereen vertelde dat je in mijn pruik zou schijten, als je de kans kreeg. Dat was een van de dingen die me deed twijfelen aan een Hollywood-carrière", schrijft Ware in hoofdletters op Twitter.

Michele speelde één van de grote rollen in de hitserie Glee. Ware begon haar televisiecarrière met een gastrol in de serie. Hiermee verscheen ze in elf afleveringen van seizoen zes. Michele heeft niet gereageerd op de tweet van Ware.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren