logo songteksten.net

Ilse DeLange wil duidelijkheid over doorgang Tuckerville

Ilse DeLange wil graag weten of haar festival Tuckerville op 12 september wel kan doorgaan. Vanwege de coronacrisis vreest ze het ergste maar officieel is er nog geen klap op gegeven.

"Tot 1 september zijn festivals afgelast, maar omdat Tuckerville op 12 september plaatsvindt, weten we op dit moment niet wat de situatie is. We verkeren in onzekerheid", zegt Ilse in Veronica Magazine. "De minister zei dat er pas weer festivals mogen doorgaan wanneer er een vaccin is, maar officieel hebben we niet gehoord dat het niet mag doorgaan."

"Stel dat we toch mogen doorgaan, wat ik betwijfel, want dat vaccin is er niet binnen twee maanden, durven de mensen dan nog wel te komen?", gaat Ilse verder. "Durven ze met z’n allen op zo’n veld dicht bij elkaar te gaan staan? Want we hebben de laatste maanden geen kaart meer verkocht. Wat ook logisch is, want alles is onzeker. Hopelijk krijgen we snel duidelijkheid."

Tuckerville is dit jaar aan zijn vijfde editie toe. Onder anderen Guus Meeuwis, Krezip, Danny Vera en Suzan & Freek zijn geboekt voor het Twentse festival.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren