logo songteksten.net

Twijfel houdt Birgit Schuurman in greep

(Novum) - Birgit Schuurman twijfelt naar eigen zeggen continu, maar ziet daar ook de positieve kant van in. "Twijfel kan verlammen, maar het houdt je ook scherp, je vindt niet alles zomaar best", vertelt de actrice in een interview met Viva.

"Ik twijfel continu. Echt de hele dag door", legt Birgit uit. "Ik heb echt een heel leuk leven en toch twijfelde ik vandaag bijvoorbeeld over mijn financiële situatie." Ook over haar rol als moeder een echtgenote dubt de 34-jarige. "Had ik vanochtend niet nog vijf minuten bij Chico moeten blijven toen ik hem naar de crèche bracht? Ben ik wel de vrouw die mijn man nodig heeft?"

Dat twijfel verlammend kan werken, merkt Birgit een paar keer per jaar. "Twee, drie keer per jaar vind ik een paar dagen lang alles stom, inclusief mezelf. Dan denk ik: niks lukt. Ik ben een sukkel. Een loser. Maar goed, zo'n periode gaat gelukkig altijd weer over, en dan ben ik weer tevreden."

Veel van haar overpeinzingen heeft Birgit verwerkt in een theatervoorstelling, waarmee ze vanaf volgende maand op de planken staat. "Maar nu twijfel ik of er wel genoeg mensen naar mijn show zullen komen. Ik ben best positief, maar vooral bij anderen. Bij mezelf komt die twijfel er zo vaak tussen. Wat als? Die vraag stel ik mezelf net even te vaak."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren