Ferri Somogyi steekt geld in videoboodschappensite

Door ANP, donderdag 4 juni 2020 08:33, bron: ANP

Ferri Somogyi heeft geld gestoken in een bedrijfje waar je voor een paar tientjes persoonlijke videoboodschappen van een BN'er kunt bestellen. De GTST-acteur is aandeelhouder, vertelt hij in het AD.

"Hoe langer ik erover nadacht, hoe briljanter ik het concept vond", zegt Ferri over Shoutout.vip. De acteur had er zoveel vertrouwen dat hij besloot meer te willen dan alleen meewerken. "Ik wilde er echt bij betrokken zijn. Ik kan van enorme waarde zijn omdat ik de weg ken naar veel BN'ers. Zo ben ik zelf aandeelhouder geworden."

Volgens Ferri is het taboe dat BN'ers zich 'verkopen' er inmiddels wel af. Wel spreekt hij bij voorkeur van een vergoeding in plaats van betaling. "Een artiest heeft er uiteindelijk werk aan. Je doet je haar goed, leert de tekst uit je hoofd en neemt al gauw een paar takes op omdat het de eerste keer niet meteen lukt. Daar mag toch best iets tegenover staan? Het is misschien on-Nederlands om met bedragen erbij op een site te staan, maar ik denk dat het taboe er inmiddels wel af is."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren