logo songteksten.net

OG3NE schuift schrijfplannen op lange baan

De meiden van OG3NE beginnen voorlopig nog niet met voorbereidingen op een nieuwe plaat. Vanwege de coronacrisis is het nu te lastig om op afstand van elkaar muziek te schrijven.

"Nieuwe muziek zit er voorlopig niet echt in", zegt Lisa tegen BuzzE. "Eigenlijk zouden we in mei een writerscamp gaan doen en voor het eerst helemaal meeschrijven van het begin af aan." De coronacrisis gooide echter roet in het eten.

"We hadden er heel veel zin in, maar om nu half werk te leveren van een afstandje heeft voor mijn gevoel niet zoveel nut", legt Lisa uit. "We verzetten het gewoon en dan zien we het wel wanneer het weer kan en veilig is. Waarschijnlijk wordt het allemaal pas in 2021."

Het laatste album van OG3NE, Straight To You, kwam vorig jaar oktober uit. Het trio richt zich voorlopig op het maken van de populaire Home Isolation Video’s, de thuisconcerten en nog een aantal initiatieven die in de pijplijn zitten. "We gaan op dit vlak door. We zijn bezig om een aantal dingen op te zetten en uit te proberen", aldus Lisa.

Zondag is het tweede Home Isolation Concert van OG3NE. Fans die mee willen kijken kunnen via de site van het trio een digitaal kaartje kopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren