logo songteksten.net

DI-RECT verzorgt online show voor duizenden fans

Ondanks de coronamaatregelen is DI-RECT er zaterdagavond in geslaagd duizenden fans te vermaken met een concert. Vanuit een lege Koninklijke Schouwburg in Den Haag streamden de mannen hun optreden.

De online show kende een voorprogramma en after party. Voordat Marcel Veenendaal en co op het podium stonden, draaide Candy Says plaatjes om het thuispubliek in de stemming te laten komen. "Er kijken toch 6000 man nu", jubelde DI-RECT op Instagram tijdens het voorprogramma. Om 21.00 uur was het de beurt aan de rockers zelf, die na lange tijd "eindelijk weer een concert" konden geven.

Nu concerten en grote evenementen als festivals voorlopig nog niet kunnen plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen streamen steeds meer artiesten hun shows. Onder anderen The Kik en Tim Knol gaven al online optredens, later deze maand streamen Kensington, Danny Vera, Duncan Laurence, Krezip en Ilse DeLange hun optredens vanuit het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

DI-RECT hoopt dit najaar weer 'ouderwets' op te kunnen treden voor duizenden mensen. De rockband uit Den Haag viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan en is van plan dat te doen met twee concerten in Ahoy. De kaarten voor de eerste show op 10 oktober gingen zo snel dat al snel een extra jubileumconcert op 9 oktober werd aangekondigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren