Mariah Carey zingt geslaagden toe

Door ANP, maandag 8 juni 2020 03:21, bron: ANP

Tijdens de 'Dear Class of 2020'-special van YouTube, zong Mariah Carey zondag een stukje van haar hit Hero voor de geslaagden van dit jaar en hun leraren. "Jullie hebben het gehaald!", riep ze hen daarna toe.

"Aan alle leraren - in het bijzonder degenen die hebben moeten dealen met leerlingen als ik die nooit op tijd kwamen -: gefeliciteerd, jullie hebben deze jonge mensen over de eindstreep gekregen", aldus Mariah. "En aan de scholieren die dit moesten doen in deze donkere tijden: gefeliciteerd met deze historische prestatie."

De zangeres verscheen in de special halverwege een optreden van de cast van serie Schitt's Creek, die als hun personages het nummer Hero inzetten. Aan het einde van het filmpje renden Mariahs tweeling Moroccan en Monroe het beeld binnen. "Roc en Roe wilden ook even hallo zeggen", grapte Mariah daarop.

Een enorme batterij sterren werkte mee aan de special van YouTube, die was bedoeld om toch nog iets van een examenviering te houden voor geslaagde scholieren en studenten dit jaar. Onder meer Lady Gaga, Beyoncé, de Obama's, Taylor Swift, Bono, Alicia Keys en Lizzo spraken de geslaagden toe. Alhoewel sommige segmenten volgens USA Today al waren opgenomen voordat de rassenprotesten in de VS van start gingen, kwamen die in andere clipjes wel aan bod. Onder meer Keys en Michelle Obama prezen de jonge mensen voor hun inzet voor een betere wereld.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren