logo songteksten.net

Tim Akkerman treedt op in een vliegtuig

Tim Akkerman heeft een originele manier bedacht om toch een concert voor meer dan honderd fans te kunnen geven. De zanger treedt op 1 juli met zijn band The Ivy League op voor 524 mensen in een vliegtuig, bevestigt hij maandag op social media na berichtgeving in het AD.

Tim kreeg het idee nadat vorige week bekend werd dat vliegen weer is toegestaan. "In een tijd als deze is het voor mij en mijn publiek weer fijn om op creatieve wijze met elkaar live contact te hebben, met nieuwe ideeën te komen en concepten te bedenken. Door het vrijgeven van vliegreizen en daardoor het samenkomen in vliegtuigen, was het idee voor een optreden in een vliegtuig snel geboren", vertelde hij aan het AD.

Meer dan honderd mensen is tegen het advies in, maar in een vliegtuig moet dat volgens de zanger kunnen. "Blijkbaar is de luchtfiltering in vliegtuigen anders en wellicht kunnen we werken met mondkapjes."

Het concert vindt plaats in een Boeing 747, die hij leent van verzamelaar Bernard Vissers, in een loods vlakbij Alkmaar. Kaartjes zijn vanaf 13 juni te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren