logo songteksten.net

Broederliefde en Josylvio op verzamelalbum Spanker

De Nederlandse producer Spanker heeft een verzamelalbum uitgebracht dat is geboren uit livesessies op Instagram. De Amsterdammer maakte de afgelopen weken elke week live op social media een nummer met een andere artiest. Die tien liedjes staan allemaal op Spanker Sessions, maakte platenlabel Top Notch maandag bekend.

Spanker wilde zichzelf graag muzikaal fit houden de afgelopen periode en nodigde artiesten uit om samen een nummer te houden. Onder anderen Josylvio, Broederliefde, Cho en Sevn Alias werkten mee en zijn dus ook op de plaat te horen.

Het was voor het eerst dat Spanker op deze wijze muziek maakte en dat was best een uitdaging. "Daartegenover heeft het er wel voor gezorgd dat ik het maken van een song op een andere manier ging bekijken. Ik ben mede daardoor ook heel trots op alle tracks die hieruit zijn ontstaan. Alle artiesten die ik hiervoor heb benaderd, waren vanaf het begin ook heel enthousiast. Die waardering en liefde is denk ik wel over de hele plaat terug te horen, en dat is één van de mooiste dingen van dit project", laat hij weten in een reactie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren