logo songteksten.net

Abercrombie wil dat Situation kleding niet draagt

(Novum) - Abercrombie & Fitch wil niet worden geassocieerd met The Situation. Het kledingmerk biedt de Jersey Shore-realityster, die eigenlijk Mike Sorrentino heet, geld als hij voortaan kleding van andere merken gaat dragen.

"Wij vrezen dat de connectie tussen de heer Sorrentino en ons merk grote imagoschade voor ons zal opleveren", schrijft het bedrijf op zijn website. "We begrijpen dat de show is bedoeld als entertainment, maar denken dat de connectie tussen hem en ons merk onaangenaam kan zijn voor veel van onze fans."

Abercrombie & Fitch heeft The Situation en de producenten van Jersey Shore een 'aanzienlijk bedrag' geboden om voortaan kleding van een ander merk te dragen. "Dit aanbod geldt ook voor andere leden van de cast. We wachten op een spoedig antwoord."

Jersey Shore draait om het leven van een groep losbandige twintigers, die allemaal van Italiaans-Amerikaanse afkomst zijn. Het programma, dat de inspiratiebron was voor Oh Oh Cherso, is in Amerika een kijkcijferhit. De show wordt ook in Nederland uitgezonden door MTV.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren